Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Winkelfonds Duitsland 7 NV

Kenmerken

Type fonds:
Closed end
Juridische vorm:
NV
Categorie:
Winkels
Regio:
Duitsland
Objecten:
11
Verwacht rendement:
7,2% op jaarbasis, het beoogde direct beleggersrendement. Het beoogde totaal beleggersrendement bedraagt 8,8% op jaarbasis (inclusief aandeel in het verkoopresultaat).
Aantal participaties:
1672
Prospectus goedgekeurd:
AFM
Vergunning AFM:
Ja,
Lid branchevereniging:
Forumvast

Doelstelling

Het Fonds zal beleggen in de financiering van twee nieuwe Duitse winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (food en non-food). De vastgoedportefeuille bestaat uit 11 winkels, verspreid over twee binnenstedelijke, centraal gelegen locaties in Berlijn en Hamm (West)Duitsland.. De Combi supermarkt in Hamm zal naar verwachting eind februari 2013 worden opgeleverd en de overige winkels in Hamm naar verwachting rond juni 2013. Het Fonds loopt geen ontwikkelrisico omdat de verkoper/ontwikkelaar de huurderving tot aan oplevering vergoedt, terwijl voor deze huurderving en voor de volledige koopprijs een bankgarantie of vergelijkbare garantie van een verzekeraar als zekerheid wordt afgegeven. De vastgoedportefeuille wordt voor circa 57% gefinancierd met een hypothecaire lening die een looptijd heeft van 10 jaar. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk op de dag waarop het fonds wordt aangegaan wordt de rente op de hypothecaire lening gefixeerd voor een periode van ten minste vijf jaar.

De hierin vermelde informatie is van algemene aard, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Dit document bevat geen aanbod tot het nemen van deelnemingsrechten in het hierin bedoelde beleggingsfonds noch een uitnodiging tot het doen van een dergelijk aanbod. Deelname is alleen mogelijk nadat u heeft kennisgenomen van het officiële prospectus.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws