Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Winkelfonds Duitsland 15

Kenmerken

Categorie:
Winkels
Regio:
Duitsland
Objecten:
1 winkellocatie
Verwacht rendement:
6,2% per jaar (verwacht direct rendement 5,5% per jaar, uitkering per kwartaal)
Aantal participaties:
2520
Prospectus goedgekeurd:
AFM
Vergunning AFM:
Ja,
Lid branchevereniging:
Forumvast

Doelstelling

Winkelfonds Duitsland 15 is het logisch vervolg op de eerder succesvol geplaatste Duitse winkelfondsen en belegt in een binnenstedelijk winkelcentrum voor dagelijkse voorzieningen met in totaal tien winkels, waaronder een Kaufland supermarkt en DM drogisterij markt. Het winkelcentrum is gelegen in de stadskern van Geilenkirchen nabij de Nederlandse grens en beschikt over een eigen parkeergelegenheid met 300 parkeerplaatsen.

De langjarige huurcontracten met grote Duitse (discount-) winkelketens in combinatie met de strategische binnenstedelijke ligging aan doorgaande wegen en in de directe nabijheid van woonconcentraties, bieden een solide rendement/risicoprofiel.

Duitsland is met meer dan 80 miljoen inwoners qua inwoneraantal het grootste land van Europa en kent eveneens de grootste economie van Europa. De Duitse winkelmarkt is, wat betreft omzet en winkeloppervlak, de grootste in Europa. Met name de full-service supermarkten en levensmiddelendiscounters zijn zeer succesvol. Voor de dagelijkse boodschappen worden wijkgerichte winkellocaties met ruime parkeergelegenheid in de directe nabijheid van woonconcentraties steeds belangrijker, aangezien deze gemakkelijk bereikbaar zijn. Winkelobjecten op wijkgerichte locaties kunnen vanwege de langjarige huurcontracten (vaak tot 15 jaar) met doorgaans zeer kredietwaardige huurders, zoals Kaufland, EDEKA, Rewe, Aldi, Lidl, DM en Rossmann, een solide belegging met stabiele kasstromen aan beleggers bieden.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws