Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Uitgifte Obligatie Waelstroom

Kenmerken

Juridische vorm:
BV
Categorie:
Bedrijfsruimte
Regio:
Nederland
Objecten:
1
Verwacht rendement:
7,5% enkelvoudig op jaarbasis
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
N.V.T.,

Doelstelling

Certitudo Gameren BV, is eigenaar van 9,5 ha grond met daarop circa 30.000 m2 bedrijfsruimte te Zaltbommel, enerzijds verkeersgunstig gelegen ten westen van de snelweg A2, anderzijds rustig gelegen nabij de Waal en in het groen.

De bedrijfsactiviteiten die op dit moment nog op de locatie plaatsvinden, worden over circa vier jaar grotendeels verplaatst naar een nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein De Wildeman aan de oostkant van de snelweg om op de huidige plek ruimte te maken voor woningbouw.

Certitudo Gameren BV wenst door middel van de uitgifte van de obligatielening Waelstroom onder andere de aanloopkosten van beide ontwikkelingen te financieren, waarbij zowel zijdens de eigenaar van Certitudo Gameren BV als zijdens de topholding van Certitudo Capital zekerheden worden verstrekt.

De controle op rentebetalingen en de aflossing, alsmede het behartigen van de belangen van de obligatiehouders, geschiedt door een onafhankelijke stichting; de directie van de stichting wordt gevoerd door een trustmaatschappij, welke onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws