Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

SynVest German RealEstate Fund NV

Kenmerken

Type fonds:
Open end
Juridische vorm:
NV
Categorie:
Combinatie
Regio:
Duitsland
Verwacht rendement:
7% voorschotdividend op jaarbasis% * voorschotdividend, * Het afgeronde nominale voorschotdividend rendement op jaarbasis op basis van de huidige koers.
Vergunning AFM:
Ja, de beheerder beschikt over een AFM-vergunning

Doelstelling

Het SynVest German RealEstate Fund heeft als doelstelling om beleggers de mogelijkheid te bieden met lage kosten in een gespreide vastgoedportefeuille in Duitsland te investeren, waarbij het behaalde exploitatierendement (huurinkomsten minus de kosten) volledig ten gunste komt van de participant.

SynVest volgt de Duitse vastgoedmarkt actief en maakt gebruik van de juiste momenten in de markt voor de aankoop van nieuwe objecten. De objecten in de portefeuille zijn degelijke objecten, allen zorgvuldig geselecteerd. De nadruk ligt op (zorg)woningen en winkels. Deze mix zorgt voor een optimale risicorendementsverhouding. Momenteel bezit het fonds 37 objecten met een fondsvermogen van circa 160 miljoen euro.

Het fonds streeft naar een zo hoog mogelijk rendement uit exploitatie. In verband met de geografische spreiding van de objecten in Duitsland, werkt SynVest samen met lokale partners om het beheer van het vastgoed zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast richt SynVest zich op additioneel rendement uit de waardegroei van het vastgoed op de lange termijn.

Het SynVest German RealEstate Fund is een open-end fonds. Deelnemers kunnen – onder voorwaarden – maandelijks toe- en uittreden. Het toetreden in dit fonds is geheel kosteloos. Door de aard van de belegging zijn er kosten verbonden bij verkoop van de aandeelcertificaten.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws