Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Parkwijck Vastgoed CV

Kenmerken

Juridische vorm:
CV
Categorie:
Winkels
Regio:
Nederland
Objecten:
9
Verwacht rendement:
6,8%, gemiddeld direct rendement over 10 jaar.
Aantal participaties:
88
Vergunning AFM:
Nee,
Fondsomvang:
€3.969.913,-

Doelstelling

Initiatiefnemer Duinweide Investeringen NV biedt u aan om samen met een kleine groep beleggers te investeren in Parkwijck Vastgoed CV. De CV bestaat uit een zeer courante Jumbo supermarkt, een lunchroom, twee kledingzaken, een dierenspeciaalzaak, twee woningen en twee garages.

Bemmel telt ca. 12.500 inwoners en is gelegen in de provincie Gelderland. De winkellocatie is in het centrum van Bemmel en  is voorzien van een ruime gratis parkeergelegenheid (circa 100 plaatsen).

De supermarkt is verhuurd aan de Jumbo hoofdorganisatie en de overige units aan lokale huurders. Als vangnet voor een  zekere huurinkomstenstroom voor de CV heeft de supermarktexploitant een huurgarantie afgegeven voor alle overige units. Er  is potentieel om de supermarkt te vergroten naar maximaal 1.300 m2 WVO.

Het vestigingsplaatsonderzoek heeft uitgewezen dat er prima week-omzetten worden behaald die in verhouding staan tot de huidige huur. Het potentieel tot uitbreiding van de Jumbo supermarkt zal zijn marktpositie alleen maar versterken met een hogere omzetschatting.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws