Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Parking Fund Nederland I

Kenmerken

Type fonds:
Closed end
Juridische vorm:
BV
Categorie:
Overige
Regio:
Nederland
Objecten:
1
Startdatum fonds:
19-12-2012
Verwacht rendement:
7,2% op jaarbasis, het beoogde Direct Rendement. Het beoogde Totaal Rendement bedraagt 9,4% op jaarbasis (inclusief aandeel in het verkoopresultaat)
Aantal participaties:
620
Prospectus goedgekeurd:
AFM
Vergunning AFM:
Ja,
Lid branchevereniging:
Forumvast

Doelstelling

Het Fonds belegt in (een appartementsrecht op) een perceel grond met daarop een parkeergarage met toebehoren, gelegen aan Sint Mariewal 3 te Gouda, plaatselijk bekend als parkeergarage Bolwerk  (345 parkeerplaatsen), kadastraal bekend gemeente Gouda, sectie D, nummer 4063-A, appartementsindex 6.

Het doel van het Fonds is het voor gemeenschappelijke rekening beleggen van vermogen teneinde de Participanten in de opbrengst van de beleggingen te doen delen. De belegging is gericht op het behalen van rendement door middel van het verkrijgen, (actief) beheren en vervreemden van het Object (een parkeergarage). Het Object wordt voor circa 40,5% van de totale fondsinvestering gefinancierd met de door de Participanten ingelegde gelden en voor circa 59,5% met een hypothecaire lening die een looptijd zal hebben van vijf jaar. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk op de dag waarop het Fonds wordt aangegaan wordt de rente op de hypothecaire lening gefixeerd voor de gehele duur van de hypothecaire lening.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws