Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Kadans Biopartner N.V. (derde emissie)

Kenmerken

Juridische vorm:
NV
Categorie:
Kantoren, laboratoria en multifunctionele ruimten
Regio:
Nederland
Objecten:
3
Verwacht rendement:
8,0%, gemiddeld contantrendement per jaar. Het gemiddeld totaalrendement bedraagt 12% per jaar.
Aantal participaties:
650.000
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
N.V.T.,

Doelstelling

Het doel van het fonds is om een groeiende portefeuille op te bouwen van kantoren en bedrijfsgebouwen op science parks die verhuurd zijn aan ondernemingen actief in de high techsector en life sciences. Hierbij zal altijd naar het actieve beleggingsbeleid worden gehandeld en zullen proposities moeten voldoen aan de gestelde selectiecriteria.

De aankoop van objecten in het fonds zal mede gefinancierd worden door middel van de uitgifte van certificaten van aandelen. De opbrengst van deze emissie zal worden gebruikt voor de aankoop van een derde vastgoedobject: het Novio Tech Center Nijmegen. Het center staat in het teken van het faciliteren van kennisintensieve technologische bedrijven en kennisinstellingen in de life sciences-, high tech- en healthsector. Dit reeds bestaande bedrijfsgebouw zal na een volledige renovatie weer voldoen aan de hedendaagse eisen en de behoeften in de markt.

De fondsomvang betreft per 31 december 2012 €28.100.000 en zal na deze emissie gegroeid zijn tot €40.600.000. Kadans Vastgoed, dan wel haar aandeelhouders, zijn mede-investeerder in het fonds en streven een belang na van 20% tot 25%.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws