Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Kadans Biopartner BV Tweede Emissie

Kenmerken

Type fonds:
Closed end
Juridische vorm:
BV
Categorie:
Combinatie
Regio:
Nederland
Objecten:
2
Verwacht rendement:
12% per jaar, waarvan gemiddeld 8% contant en overig als stockdividend
Aantal participaties:
144
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
N.V.T.,

Doelstelling

Het doel van Kadans Biopartner B.V. is door aankoop, exploitatie en verkoop van vastgoedobjecten een aantrekkelijk rendement te realiseren voor de Certificaathouders met een aanvaardbaar risico.

Kadans Biopartner B.V. streeft er naar een beleggingsportefeuille samen te stellen van kantoor- en bedrijfsgebouwen ten behoeve van in Nederland gevestigde ondernemingen actief in de life sciences en daaraan gerelateerde sectoren. De beleggingen kunnen zowel directe beleggingen zijn, dat wil zeggen beleggingen in vastgoed, de ‘stenen’, dan wel vastgoed dat in eigendom is van een vennootschap die (gedeeltelijk) in eigendom is of komt van de B.V. Op het moment van Emissie van deze Certificaten heeft de B.V. één Object aangekocht. De opbrengst van onderhavige Emissie zal dienen ter gedeeltelijke financiering van een tweede Object.

De B.V. streeft naar een Gemiddeld Enkelvoudig Rendement van 12%, uitgaande van een tienjarige periode, en naar een Directe Uitkering aan de Certificaathouders van gemiddeld 8% in contanten op jaarbasis, in halfjaarlijkse termijnen uit te keren. Het restant zal jaarlijks worden uitgekeerd als stockdividend, dat wil zeggen in de vorm van Certificaten. Het rendement zal voortkomen uit de exploitatie van de verhuurde Objecten.

Kadans Biopartner beoogt te groeien tot een volume van minimaal €100 miljoen aan Objecten. Aankopen zullen plaatsvinden binnen zeven jaar na Aanvangsdatum. Aankopen zullen gedeeltelijk worden gefinancierd door middel van de uitgifte van (nieuwe) Certificaten van Aandelen. De B.V. heeft een onbepaalde looptijd.

Kadans Bioparter B.V. heeft zich ten doel gesteld om de meest toonaangevende belegger te worden op het gebied van accommodaties ten behoeve van kennisintensieve bedrijven en kennisinstellingen in Nederland.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws