Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Homburg MediArena

Kenmerken

Juridische vorm:
Gemene rekening
Categorie:
Overige
Regio:
Nederland
Objecten:
1
Verwacht rendement:
10,32% *, waarvan 8,09%* direct en 2,32%* indirect
Aantal participaties:
1580
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
Ja,
Lid branchevereniging:
Forumvast

Doelstelling

Beleggers wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen in het fonds Homburg MediArena. Het fonds heeft als doelstelling het behalen van rendement door middel van het rechtstreeks of middellijk verkrijgen, (actief) beheren en vervreemden van het voortdurende recht van erfpacht op het perceel grond, plaatselijk bekend als MediArena 9 en 10, 1115 SP Duivendrecht (volgens kadastrale berichten plaatselijk bekend MediArena 2, 1115 SP Duivendrecht), kadastraal bekend gemeente Ouder-Amstel, sectie B nummer 4179 en sectie B nummer 4180, welk recht mede omvat de rechten van de erfpachter op dat perceel grond gestichte gebouw ‘MediArena’ (het "object").

Het object betreft een studiocomplex. Het studiocomplex bestaat uit de begane grond, twee verdiepingen en een kelder. De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 5.305 vierkante meter studioruimte, 5.173 vierkante meter bedrijfsruimte voor opslag en 2.020 vierkante meter additionele ruimte (kleedruimte, vergaderruimte en kantoorruimte). Er zijn in totaal drie studio’s aanwezig waarbij studio 1 met een vloeroppervlakte van circa 2.500 vierkante meter een capaciteit heeft van circa 1.050 bezoekers. De studio’s zijn ontwikkeld op basis van de hoogste normen en behoren tot de meest moderne studio’s van Europa.

Het object maakt onderdeel uit van een complex bestaande uit kantoren, studio’s en een ondergrondse parkeergarage dat door G&S Vastgoed B.V. is ontwikkeld en in zijn geheel op 1 juni 2010 is opgeleverd. Het kantoorgedeelte met parkeergarage en het studiogedeelte zijn juridisch gesplitst. Het kantoorgedeelte en de parkeergarage zijn recentelijk aangekocht door de Zwitserse bank Credit Suisse. Het deel van het gebouw waarin Homburg MediArena investeert, omvat het studiogedeelte met additionele ruimte en bedrijfsruimte voor opslag.

Het complex wordt gehuurd door het multimedia- en televisieproductiebedrijf Endemol Nederland Holding B.V. (“Endemol”), welke het zal aanwenden als haar nieuwe hoofdkantoor en voor haar studio’s. Het huurcontract loopt tien jaar en kent een viertal verlengingsopties van vijf jaar.

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Voor dit product is een financiële bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en risico’s. Vraag erom en lees hem voordat u het product koopt.

Aan dit product zijn bepaalde kosten en risico’s verbonden, zoals, maar niet uitsluitend, het risico dat het huurcontract wordt beëindigd en het risico dat de waarde van het studiocomplex zal dalen. Raadpleeg hiervoor het prospectus. Het prospectus en de financiële bijsluiter zijn opvraagbaar ten kantore van Homburg Capital op via de website www.homburg.nl.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws