Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Homburg de President

Kenmerken

Juridische vorm:
Gemene rekening
Categorie:
Combinatie
Regio:
Nederland
Objecten:
1
Startdatum fonds:
01-12-2009
Verwacht rendement:
11,6% *, waarvan 8,08% direct en 3,52% indirect
Aantal participaties:
1421
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
Ja,
Lid branchevereniging:
Forumvast

Doelstelling

Het Fonds heeft als doelstelling het behalen van rendement door middel van het rechtstreeks of middellijk verkrijgen, (actief) beheren en vervreemden van het object gelegen aan de Jacobus Spijkerdreef 20-24 te Hoofddorp (het “Object”). Het betreft een op 30 juni 2009 opgeleverde bedrijfsruimte met kantoor- en showroomruimte van bijna 10.000 m².

Het Object is verhuurd aan Scotch & Soda B.V., een internationaal succesvol Nederlands modemerk. Scotch & Soda zal het gebouw gebruiken als haar hoofdkantoor en distributiecentrum. De huurovereenkomst is aangegaan voor de duur van 12,5 jaar ingaande op 1 juli 2009 en lopende tot en met 31 december 2021. De aanvangshuur is vastgesteld op € 936.542,50 per jaar en zal door de huurder per kwartaal worden voldaan. De huurprijs is geïndexeerd.

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Voor dit product is een financiële bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en risico’s. Vraag erom en lees hem voordat u het product koopt.

Aan dit product zijn bepaalde kosten en risico’s verbonden, zoals, maar niet uitsluitend, het risico dat het huurcontract wordt beëindigd en het risico dat de waarde van het studiocomplex zal dalen. Raadpleeg hiervoor het prospectus. Het prospectus en de financiële bijsluiter zijn opvraagbaar ten kantore van Homburg Capital op via de website www.homburg.nl.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws