Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Groenewijck Vastgoed CV

Kenmerken

Juridische vorm:
CV
Categorie:
Winkels
Regio:
Nederland
Verwacht rendement:
7,9%
Aantal participaties:
118
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
N.V.T.,

Video

Doelstelling

Initiatiefnemer Duinweide Investeringen N.V. biedt u samen met een kleine groep beleggers de mogelijkheid om te investeren in een winkelportefeuille met een winkelcomplex te Gorredijk, een vernieuwde grote supermarkt in Aarle-Rixtel en een supermarkt in Ermelo, Neede en Meerkerk. De objecten worden eigendom van vastgoed beleggingsfonds Groenewijck Vastgoed C.V. (CV). Alle volledig verhuurde objecten bestaan uit winkels en beschikken over het energielabel A.

In Gorredijk is het winkelcentrum de “Turfmerk” met een Aldi supermarkt en Action warenhuis gelegen aan een parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen. Verder bestaat het complex uit een Blokker (behoort niet tot het eigendom), een kapsalon, groentewinkel, slager, bloemen- en plantenzaak. De “Turfmerk” ligt in het centrum van Gorredijk aan een charmante trekvaart waar onder meer de Hema gevestigd is. Het object in Aarle-Rixtel is een vernieuwde en grote full-service M.C.D. supermarkt met Primera en een nieuw huurcontract voor 10 jaar. Gelegen in het dorpshart van Ermelo bevindt zich de Plus supermarkt en in Neede de EMTÉ (onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group). Het complex in Meerkerk bestaat uit een Plus supermarkt en een bakkerij, groenteboer en slager. Zowel in Aarle-Rixtel en Meerkerk zijn dit de enige supermarkten voor een groot verzorgingsgebied.

In deze portefeuille brengen de supermarkten met landelijk bekende labels de belangrijkste huurstroom op waarmee 89% van de inkomsten is gedekt.

Het gemiddelde directe rendement over 10 jaar is geprognosticeerd op 7,9% waarbij uitkering per kwartaal zal plaatsvinden.

De CV wordt door haar beherend vennoot vertegenwoordigd en biedt maximaal 118 participaties in Groenewijck Vastgoed CV, met een waarde van € 50.000,- per stuk (exclusief emissiekosten). Minimale afname 2 participaties.

Duinweide Investeringen zal tevens voor circa 10% meeparticiperen.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws