Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Certitudo Kantoren Den Bosch I BV

Kenmerken

Juridische vorm:
BV
Categorie:
Kantoren
Regio:
Nederland
Objecten:
1
Verwacht rendement:
9% uit exploitatie,gedurende de eerste 7 jaar, waarvan 7,5% vast en het meerdere op basis van 50% winstrecht
Aantal participaties:
12
Prospectus goedgekeurd:
N.V.T.
Vergunning AFM:
N.V.T.,

Doelstelling

Certitudo Kantoren Den Bosch I BV wenst door middel van de uitgifte van de obligatielening de aankoop van het object, gelegen aan de Hambakenwetering 2-2a te 's-Hertogenbosch, te financieren. De behartiging van de belangen van de obligatiehouders en de controle op de rentebetalingen alsmede eventuele aflossingen zal geschieden door de Stichting Obligatiehouders Kantoren Den Bosch I. Het bestuur van de stichting zal worden gevormd door een onafhankelijke derde en/of (een) vertegenwoordiger(-s) van de obligatiehouders.

De obligaties hebben een hybride karakter. De effecten hebben zowel eigenschappen van obligaties als van aandelen. De besluiten van de directie van Certitudo Kantoren Den Bosch I BV ten aanzien van o.a. de verkoop en verhuur van het object zijn onderworpen aan de goedkeuring van de obligatiehouders middels een goedkeuringsbesluit van de Stichting. De rente op de obligatie is afhankelijk van de door Certitudo Kantoren Den Bosch I BV gerealiseerde winst.

Bij de calculatie wordt uitgegaan van een rekenrente voor de hypotheek van 4,5%. De Stichting beheer Obligatiehouders Kantoren Den Bosch I zal tijdens de eerste vergadering beslissen omtrent de de daadwerkelijke rentestructuur- en kosten.

Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het prospectus te raadplegen

Locaties

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws