Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Vastgoedfondsen zijn bedrijven die het kapitaal zich van verschillende investeerders om het te investeren in onroerend goed. Hier zijn er verschillende soorten van onroerend goed fondsen, die economisch en juridisch verschillen .

Open-end vastgoedfondsen toestaan ​​op hun idee , op elk gewenst moment om geld te storten en op bestelling . De meerderheid van deze fondsen hebben een verscheidenheid van aandeelhouders en investeren in een groter aantal individuele objecten .

Closed - end fondsen , ook wel alternatieve beleggingsfondsen zullen worden gebruikt om een enkele of meerdere objecten te financieren. Als het nodig is aangetrokken kapitaal , is het fonds gesloten en de verkoop van bijkomende aandelen van het Fonds en de terugkeer van de ingekochte aandelen in het fonds wordt uitgesloten .

De waarde van een fonds wordt bepaald door verschillende factoren . Kortom, deze factoren die een directe of indirecte invloed op de kans op het voorspellen van een goede ontwikkeling van de omzet hebben . De staat van het object speelt een belangrijke rol , met name de ouderdom van het gebouw en zijn plaats . Het belangrijkste is echter , de kredietwaardigheid van de huurder en de duur van de huurovereenkomst , met name de resterende looptijd van het geplande einde van de looptijd van het fonds. Indien de overeenkomst eindigt op of vóór die datum , een verkoop van een dergelijk object op zijn minst vergelijkbaar kredietwaardigheid is regelmatig pas na de voltooiing van een nieuwe huurovereenkomst met een huurder mogelijk . Als het residentieel vastgoed hier gespeeld door het bedrag van de werkelijke huurprijs en het bedrag van de huur na de huur -index een bepaalde rol .

In het algemeen worden de fondsen onderscheiden zich door het object rubrieken zoals kantoor vastgoedfondsen , retail -en winkelcentrum fonds , verpleging voorzieningen , logistieke centra en fonds projectontwikkeling fonds .

Het winnen van de open vastgoedfondsen afgeleid van de huurinkomsten en vermogensgroei , het gebouw - in de eerste plaats commercieel vastgoed - te bereiken .

Kansen en risico's toenemen zeer als een van het Fonds leent om gebruik te maken van het inkomen . Keert het fonds goed , beleggers verdienen bovendien niet alleen op het geïnvesteerd vermogen , maar ook door de krediet financiering van het onroerend goed , kleverige , die het rendement van beleggers op hun geplaatste kapitaal toeneemt betekent . Doet het fonds, maar slecht in twijfel verdient alleen de kredietinstelling . Beleggers maken hun bijdragen met aansprakelijk vermogen beschikbaar is, de werking van de bankleningen en de werking van de rente op deze is een prioriteit . Zo kan het systeem eindigen in een closed-end fonds in een totaal verlies , hoewel oorspronkelijk materiële vaste activa zijn gekocht met het geld.

REIT's ( Real Estate Investment Trusts ) zijn opgenomen ondernemingen, waarvan de meeste investeren in onroerend goed . Op de Duitse markt , deze vorm van investering is relatief nieuw , internationaal REIT's echter al langer bestonden . Het grootste verschil met vastgoedfondsen is dat REIT's geen vennootschapsbelasting, de belasting en dus een hoger rendement kan betalen . Echter, deze bijzondere fiscale behandeling is alleen effectief als een REIT investeert 75 % van het kapitaal in vastgoed , en genereert ook 75 % van de winst van het inkomen uit vermogen en zal 90 % van haar winst uit aan de beleggers.

In de VS , 1971-2003 REIT's in staat waren om een gemiddelde van 13 procent jaarlijkse winst kan behalen . Omdat deze vorm van beleggen is nog nieuw voor Duitsland , zijn nog steeds voor op de lange termijn cijfers over de rendementen , schattingen van de resultaten tussen de 4 procent en 6 procent . Een voordeel van REIT's wellicht minder kwetsbaar voor prijsschommelingen , die wordt toegelicht met een vaak waargenomen die gespecialiseerd is in kwaliteit op goede locaties. Echter , buitensporige prijs sprongen zijn beurt even zeldzaam.

Net als alle vormen van investeringen bieden ook REIT niet waterdicht . Echter , ze genereren het grootste deel van hun inkomsten uit huurinkomsten . Deze zijn op hun beurt gebaseerd op langere termijn contracten, die een zekere stabiliteit zorgt . Daarnaast REIT specialiseren meer en meer tot bepaalde soorten onroerend goed , zoals hotels en logistiek . Net als bij andere vormen van investeringen, kan de belegger verspreiden zo breed mogelijk door het beleggen in REIT's zijn risico. Echter, de Duitse REIT niet investeren in residentieel vastgoed . Vastgoedbevaks in het buitenland woonachtig zijn vrijgesteld van deze regel.

Eveneens partij zonder veel equity vastgoedfondsen waardoor een investering in onroerend goed . De Fondsen kunnen dus ook geschikt als een investering voor deze vorm zijn , als voor topverdieners . Om te weten , echter of een respectievelijke vastgoedfonds is afgestemd op uw behoeften aan investeringen en voor u daarom is de juiste investering , moet u een gedegen beeld van een bankdirecteur of financieel adviseur te verkrijgen alvorens te investeren , waardoor uw risicotolerantie wordt gesynchroniseerd met de respectieve risicoprofiel van de investering en kan ook adviseren over extra risico's en voordelen van het beleggingsproduct.

 

Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws