Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

De kunst van het vastgoed beleggen

Om succesvol te investeren in vastgoed is meer nodig dan geld en geluk. Inzicht en kennis zijn weldegelijk van groot belang. Het huidige economische klimaat is wat dat betreft een mooie graadmeter. Het blijkt dat de beste resultaten worden geboekt door beleggers die niet voor het snelle geld gaan, maar weten waar ze mee bezig zijn. Vol passie ontleden ze de risico’s en zoeken ze naar kansen. Bij een aankoop kijken zij verder dan alleen in de boeken, huurders zijn voor hen klanten en geen noodzakelijk kwaad, de financier wordt gezien als de belangrijkste leverancier.

Beleggen in vastgoed is geen kansberekening en geen toeval. Wat is er wel nodig voor een geslaagde investering? Op die vraag geeft Klaas Kroot, directeur FOI (Financieel Opleidingsinstituut) u antwoord. De processen in de vastgoedwereld worden blootgelegd voor de beginnende belegger. De dalende markt hoeft voor hen absoluut geen belemmering te zijn. In tegendeel zelfs, juist nú doen zich prachtkansen voor.

Net als in de topsport is achteroverleunen er in het vastgoed niet bij. Wie zichzelf continu verbetert, haalt het beste resultaat.

  1. Soorten Vastgoedbeleggingen
  2. Bepaling van de waarde
  3. Financiering
  4. Huurcontracten
  5. Huurrecht
  6. Appartementsrecht
  7. Juridische structuren en fiscale aspecten
Door: Klaas Kroot
Eigenaar Financieel Opleidingsinstituut (FOI).

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email
Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws