Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Testimonials

Beurswaage Fondsanalisten

Beurswaage Fondsanalisten

Beurswaage is van mening dat Vastgoedvergelijker.nl een positieve bijdrage levert aan de informatievoorziening richting de beleggers daar waar het gaat om beleggen in besloten vastgoedfondsen. Indien een belegger overweegt te investeren in een besloten vastgoedfonds is Vastgoedvergelijker.nl één van de aangewezen informatiebronnen. Een winst voor zowel de beleggers als voor de aanbieders van vastgoedfondsen.

 

Gerdo de Jager
directeur Beurswaage Fondsanalisten

 

 

Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is het platform waar vraag en aanbod van beleggingspanden elkaar ontmoeten. Vastgoedvergelijker is een goede aanvulling voor vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar het vastgoedfonds zoals dat aan hun zoekcriteria voldoet. Beleggingspanden.nl is van mening dat dit een gewenste aanvulling is voor veel vastgoedbeleggers. Een dergelijke vergelijker bestaat immers nog niet!

 

Stefan Bassant,
directeur Beleggingspanden.nl www.beleggingspanden.nl

 

 

Vastgoedjournaal

Vastgoedjournaal.nl

Als het grootste online vastgoedinformatiemedium in Nederland juicht Vastgoedjournaal nieuwe online initiatieven toe zoals Vastgoedvergelijker.nl die de markt van besloten vastgoedfondsen transparanter en meer inzichtelijk maken. Particuliere vastgoedbeleggers die in besloten fondsen willen beleggen waren tot voor kort aangewezen op de informatie van de aanbiedende partijen zelf. Met Vastgoedvergelijker.nl kunnen beleggers nu vastgoedfondsen met elkaar vergelijken en het meest geschikte fonds voor hun situatie in termen van risico en rendement selecteren. Daarmee is een nieuwe stap gezet in de verdere professionalisering van de markt van besloten vastgoedfondsen.

 

Rogier Hentenaar
Hoofdredacteur Vastgoedjournaal

 

 

Linkpartners

www.beurswaage.nl
www.yourfinancials.nl
www.internetgilde.nl
www.beleggingspanden.nl
www.buteo-re.nl
www.dsgnvastgoed.nl

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email
Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws