Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Ton Verhoeven

Ton Verhoeven

Functie: Beheer Aedificium Retail BV
Fondsaanbieder:WT Vastgoed BV

Social Media

LinkedIn

De heer Verhoeven is na zijn studie Agrarische Bedrijfskunde van 1986 tot 1999 vanuit verschillende functies binnen de Cebeco Groep actief geweest als directeur, lid van de concern directie raad en directeur business development. Koninklijke Cebeco Groep is een van de grootste landbouw co-operaties in Nederland met een omzet destijds van meer dan EUR 3 miljard.

Verder heeft de heer Verhoeven diverse commissariaten in het binnen en buitenland vervult bij onder andere Joint Ventures tussen Cebeco, Rabobank, D.H.V en Unimilk, het grootste zuivelverwerkende bedrijf van Rusland.

In 2002 heeft de heer Verhoeven middels een management buy-out de activiteiten van Cebeco International Projects overgenomen. Het bedrijf wat verder is gegaan onder de naam Matrix Groep had bij verkoop aan NPM Capital, Fortis Invest en Kuiken NV in 2006 meer dan 200 medewerkers en een omzet van meer dan EUR 100 miljoen.

In 2008 heeft de heer Verhoeven van de curator Agrifac Machinery uit Steenwijk overgenomen. Het bedrijf is inmiddels weer gezond, winstgevend en maakt jaarlijks een groei van meer dan 40% door. Naast het beheer van Aedificium Retail BV houdt de heer Verhoeven zich o.a. bezig met Square Project Ontwikkeling, beleggingen in bedrijfsgebouwen, winkels en woningen.


Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws