Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Ron Steenvoorden

Ron Steenvoorden

Functie: Directeur Nova Capital B.V.
Fondsaanbieder:Nova Capital B.V.

Social Media

LinkedIn

De heer Ron Steenvoorden is per 11 juli 2012 benoemd als Directeur van Nova Capital B.V./

Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude afgestudeerd) en voor het accountantsexamen bij het NIVRA.

Na een korte periode werkzaam geweest te zijn in het bedrijf van zijn vader, na diens overlijden, werkte hij gedurende 26 jaar bij C&A Nederland in diverse functies. Hij was daar onder andere Directiesecretaris, Hoofd van het Verkoopbureau, Sectorleider en Leiding van het hoofdkantoor. Midden 1996 is hij CFO geworden bij We International B.V. en in augustus 2000 CFO bij Vroom & Dreesmann Warenhuizen B.V.

Vanaf 2004 is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer en heeft hij gefunctioneerd als Financieel Directeur van Wilgenhaege Vastgoed N.V. (van juni 2005 tot 1 mei 2011), Wilgenhaege Fondsen Management B.V. (van juni 2005 tot 1 juli 2010) en Wilgenhaege Vermogensbeheer B.V. (van november 2008 tot 1 juli 2010). Wilgenhaege Fondsen Management is de beheerder van de beleggingsfondsen Wilgenhaege Stedekroon N.V. en Propertunity NL N.V.

In de periode april 2011 tot en met eind 2011 en juli 2012 tot en met september 2012 vervulde de heer Steenvoorden de functie van Statutair Directeur bij Homburg Capital B.V. Daarnaast vervulde de heer Steenvoorden adviesfuncties bij verschillende bedrijven en was hij commissaris bij Light Hold B.V.


Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws