Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Robert M. Weisz

Robert M. Weisz

Functie: Voorzitter van het bestuur STV, Partner/aandeelhouder Timevest BV

De heer Weisz studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Thans is hij werkzaam als partner/aandeelhouder van Timevest BV, een particuliere internationale beleggingsgroep in commercieel vastgoed.

Robert Weisz beschikt over een ruime ervaring en deskundigheid in vastgoed. Hij was werkzaam in (financiële) directiefuncties bij Blauwhoed BV, Wereldhave NV, de DBN Groep en Pan Eurohome BV.

Hij is docent aan de Amsterdam School of Real Estate. Tevens is hij tot en met 2008 visiting professor geweest aan de Technische Universiteit te Eindhoven bij de capaciteitsgroep stedenbouw, leerstoelgroep Vastgoedbeheer. Robert Weisz is lid van het Royal Institute of Chartered Surveyors (MRICS). Hij is mede auteur van het studieboek Onroerend goed als belegging. Bij diverse symposia in Nederland is hij spreker op het gebied van onroerend goed beleggingen.

Relevante nevenfuncties: Lid van het bestuur van het Ronald McDonaldhuis te Amsterdam. In het verleden bekleedde Robert Weisz meerdere commissariaten, onder andere als President-Commissaris van Sarakreek Holding N.V.


Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws