Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Richard Homburg

Richard Homburg

Richard Homburg heeft een 40-jaar track record als een ondernemer, bedrijf bouwer en team builder. Sinds hij zijn eerste bedrijf in 1969, is hij uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde leider in onroerend goed markten door middel van de verwerving en ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige activa in Canada, de Verenigde Staten en Europa.

Richard Homburg begon zijn carrière in de Import / Export bedrijf, de winst herinvesteren in onroerend goed, voornamelijk in Nova Scotia, Canada. Kort na, hij zijn onroerend goed activiteiten uitgebreid in Canada, de Verenigde Staten en Nederland. Terwijl zijn vastgoedportefeuille groeide, Homburg omringde zich met een ervaren en getalenteerd management team met ervaring in zowel de Noord-Amerikaanse en Europese markten. Hij heeft ook gediversifieerde activiteiten van het bedrijf om een breed scala aan financiële en management diensten aan institutionele beleggers te bieden voor het creëren van het Canadese publiek vastgoed Homburg InvestInc in 2000.

In aanvulling op de aanvaarding van zijn rol als voorzitter en CEO van Homburg Invest, heeft Dr Homburg dat wordt gevoerd op verschillende boards, waaronder de InvestmentProperty Eigenaren van Nova Scotia, de Evangeline Trust en het World Trade Center in Eindhoven (Nederland). Hij heeft ook gediend als bestuurder of adviserend bestuurslid van grote charitatieve organisaties wereldwijd.

Richard Homburg was benoemd 2004 Ondernemer van het jaar voor de Atlantische regio door Ernst & Young. Hij heeft ook ontving eredoctoraten van de St. Mary’sUniversity (Commerce) en de Universiteit van Prince Edward Island (Wet).


Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws