Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Olle van Alphen

Olle van Alphen

Functie: Management Team Annexum
Fondsaanbieder:Annexum

Social Media

LinkedIn

De heer Van Alphen heeft na het atheneum de studie bedrijfseconomie, afstudeerrichting corporatefinance, aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

In 1999 is hij zijn carrière begonnen op de vastgoed afdeling van JPMorgan te Londen. De heer Van Alphen was bij JPMorgan verantwoordelijk voor het begeleiden van een groot aantal vastgoed transacties door geheel Europa.

In 2005 keerde de heer Van Alphen terug naar Nederland om te gaan werken voor ABN Amro Bouwfonds als directeur RealEstateStructuredFinance. Hij was daar verantwoordelijk voor de acquisitie en het structureren van complexe vastgoed financieringen. Van 2006 tot 2009 is hij werkzaam geweest bij HSH Nordbank als directeur van HSH Asset Management. Hij was daar ondermeer verantwoordelijk voor het opzetten van een pan Europees vastgoed mezzanine fonds.

Vanaf december 2009 is de heer Van Alphen als directeur werkzaam bij Annexum. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor het beheren en de acquisitie van alle kantoorbeleggingen binnen Annexum.


Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws