Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Mark de Jonge

Mark de Jonge

Functie: Belastingadviseur/directeur BonsenReuling

Social Media

LinkedIn

Ik ben fiscaal jurist/belastingadviseur/ondernemer en als vennoot verbonden aan BonsenReuling Accountants & Belastingadviseurs met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen en Deventer.

Het vinden van creatieve oplossingen is mijn kracht en ik haal er enorme voldoening uit om voor mijn klanten pro actief alle fiscale kansen te benutten, eventuele risico’s uit te sluiten en hen in brede zin te adviseren bij ingrijpende ondernemersbeslissingen, zoals fusies, het opstarten van nieuwe activiteiten, bedrijfsopvolging, maar ook estate planning en pensioenplanning.

Daarnaast ben ik zelf ook ondernemer en weet ik dus precies wat er in het hoofd van een ondernemer speelt. Daardoor kan ik mijn klanten bijstaan niet alleen bij fiscaal-juridische uitdagingen, maar ook op commercieel vlak of bij het upgraden van management vaardigheden.

Mijn focus is kort samengevat om mijn klanten op een hoger plan te brengen, geld voor ze te verdienen, belasting te besparen of hen een betere nachtrust te bezorgen door risico’s te minimaliseren.

Last but not least ben ik een fanatieke en energieke adviseur, is sta ALTIJD met passie en betrokkenheid voor mijn klanten klaar.

Specialties

innovatiebox & RDA, bedrijfsopvolging, herstructurering, estate planning, pensioenen dga’s, maar vooral ook allround sparring partner van mijn klanten


Columns van Mark de Jonge

BonsenReuling in de bres voor vastgoedondernemers!
Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws