Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Zeventig procent units GaragePark Wateringen/Den Haag nog voor bouw verkocht

De bouw van de werk-, klus- en opslagruimtes voor het nieuwe GaragePark Wateringen/Den Haag aan het industrieterrein Zwethove in Garagepark wateringendenhaagWateringen is afgelopen maandag 25 augustus van start gegaan. “De eerste paal van GaragePark Wateringen/Den Haag wordt nu pas geslagen, maar nu al is 70% van alle units verkocht”, vertelt eigenaar Rick Venema van de GaragePark-formule tegenover VJ. بيتواي  

Venema: “Ons succes is al behaald, voordat de bouw gerealiseerd is. Het slaat kennelijk erg aan onder beleggers. مواقع مراهنات كرة القدم Ook huurders rennen er achteraan: we krijgen letterlijk iedere dag nieuwe aanmeldingen. كيف تربح المال من النت ” De units van GaragePark staan bekend om de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Deze zijn niet toegankelijk voor niet-gebruikers, staan onder permanente cameraobservatie en elke garagebox is uitgerust met een eigen alarmsysteem.

“Onze faciliteiten maken ons uniek in de regio. De units van 8,5 m2 tot 24 m2 zijn naar ieder gebruik in te richten. Je mag er klussen, voorwerk verrichten en opslaan vanaf €129 per maand”, zegt Venema. De flexibele ruimtes van het nieuwe GaragePark worden naar verwachting in de eerste week van november opgeleverd.

Door Redactie | Gepubliceerd op 9 september 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email