Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Zesde parkeergaragefonds Holland Immo Group binnen een week voltekend

De emissie van het medio september 2018 geïntroduceerde Parking Fund Nederland VI was binnen een week na openstelling voltekend. De belangstelling van beleggers overtrof het aanbod ruimschoots. De emissie bedroeg in totaal € 16,82 miljoen verdeeld over 1.682 participaties van € 10.000. Het totale fondsvolume bedraagt € 32,82 miljoen.

Het is het zesde parkeergaragefonds dat door Holland Immo Group in samenwerking met Reyersen van Buuren werd geplaatst. Parking Fund Nederland VI belegt in twee openbare parkeergarages in Amsterdam en Rotterdam met Q-Park resp. APCOA als huurders. Het betreft de nog op te leveren nieuwbouw parkeergarage met 704 parkeerplaatsen op Oostenburgeiland in Amsterdam, onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling en de volledig gerenoveerde, binnenkort op te leveren parkeergarage met 197 parkeerplaatsen aan de Van Vollenhovenstraat in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam. De parkeergarages zijn verhuurd voor een periode van 20 jaar (Amsterdam) resp. 15 jaar (Rotterdam).

Holland Immo Group is aanbieder van vastgoedparticipaties en heeft sinds 2001 in totaal 40 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van € 1,05 miljard. Sinds 2008 is Holland Immo Group actief met het initiëren van Duitse winkelfondsen voor dagelijkse boodschappen. Met het binnenkort te lanceren Winkelfonds Duitsland 16 komt het gezamenlijke investeringsvolume in dit segment op € 355 miljoen. Vanaf eind 2012 werd in samenwerking met Reyersen van Buuren een zestal parkeergaragefondsen opgezet met een totaal investeringsvolume van € 112 miljoen. Op 1 juni 2018 werd het eerste zorgwoningfonds (wonen met zorg en services voor ouderen) opgezet met Domus Magnus als huurder en een investeringsvolume van € 29 miljoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Kühl.

Door Redactie | Gepubliceerd op 8 oktober 2018

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email