Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Woon-Winkel Fonds realiseert succesvolle herfinanciering met Morgan Stanley en UniforeDMC

De Beheerder van Woon-Winkel Fonds, Beethoven Beheer B.V. heeft een herfinanciering van de gehele portefeuille gerealiseerd. Er is met Morgan Stanley een financiering overeengekomen voor Woon-Winkel Fonds van € 48,2 miljoen.


UniforeDMC en Morgan Stanley hebben een overeenkomst gesloten om commerciële vastgoedfinancieringen te verstrekken aan de Nederlandse vastgoedmarkt, waardoor leningnemers in heel Nederland toegang krijgen tot flexibele leningstructuren en daarbij behorende LTV niveaus. In het kader van deze overeenkomst hebben UniforeDMC en Woon-Winkel Fonds de mogelijkheden verkend voor herfinanciering hetgeen geleid heeft tot een succesvolle herfinancieringstransactie tussen Morgan Stanley en Woon-Winkel Fonds.

De portefeuille van Woon-Winkel Fonds bestaat 70% uit commercieel onroerend goed, de overige 30% bestaat uit woningen. betfinal بالعربي

Deze transactie onderstreept het voortgezet herstel van de Nederlandse vastgoedmarkt, zowel commercieel als residentieel. طريقة الربح في الروليت Woon-Winkel Fonds geeft aan dat dit een positieve mijlpaal is voor het Fonds.

Woon-Winkel Fonds werd juridisch bijgestaan door Eversheds Sutherland. قوانين لعبة القمار

Door Redactie | Gepubliceerd op 19 december 2017

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email