Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Winnaar Young Talent Award 2017: Frank Verwoerd

Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017Met slechts 28 jaar is Frank Verwoerd de jongste winnaar van de de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award. Verwoerd, werkzaam bij Dynamis, versloeg in de finale Roel Timmermans Timmermans (Cushman & Wakefield) en Jelle de Wilde (ING Real Estate Finance). Een prachtige toevoeging aan zijn C.V.

De finalisten werden op verschillende punten beoordeeld door een vierkoppige jury. Aan het hoofd van het paneel stond Cuno van Steenhoven. De voormalig bestuursvoorzitter DTZ Zadelhoff werd bijgestaan door Jessie Wageenaar, de winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award van 2016, Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt enRichard Gerritsen, regional director European Sales Yardi Systems.

Verwoerd was volgens de juryleden op ieder onderdeel de beste deelnemer. De jonge finalist wist de meeste stemmen op de website te bemachtigen. Ook zijn blogs werden zeer gewaardeerd. Tijdens het debat op 1 juni in de Amsterdam RAI was Verwoerd niet alleen uitstekend retoricus maar ook vermakelijk. Het debat was niet eenvoudig; de andere twee kandidaten, Roel Timmermans en Jelle de Wilde, waren waardige tegenstanders.

De hoofdprijs van de verkiezing is een module van ASRE. Frank Verwoerd is nog niet zeker of hij deze module zal volgen. Hij vond het echter een leuke en leerzame ervaring. Met name het schrijven van blogs opende een wereld. Eén van de onderwerpen, de winkelleegstand in zijn woonplaats Alphen aan den Rijn, ging hem aan het hart. De winst heeft Verwoerd ook een hoop aanbiedingen gekregen van werkgevers. Deze heeft hij echter afgeslagen.

 

Door Redactie | Gepubliceerd op 10 juli 2017

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email