Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Westplan verkoopt en bouwt

Lisse – “De ontwikkelingen op de Amerikaanse verhuurmarkt bieden de ruimte om onze Westplan_Highland_Appartmentsportefeuille verder kwalitatief te verbeteren”, aldus Taco Ulrich directeur van Westplan.

In het kort komt het erop neer dat Westplan winst neemt op haar “oudere” complexen en de rendementen uitkeert aan haar investeerders. Tegelijkertijd wordt gestart met de bouw van nieuwe huurwoningen om de portefeuille op peil te houden en volop te profiteren van de meer dan gezonde marktsituatie.

Succesvolle verkopen

De afgelopen maanden heeft Westplan met succes het complex “Park South at Deerwood” en de “Bethany Portefeuille” verkocht. Het 240 woningen tellende complex Park South in Jacksonville is verkocht voor 19,5 miljoen dollar en heeft een Equity Multiple opgeleverd van circa 1,46.

De Bethany Portefeuille, bestaande uit een vijftal huurwoningcomplexen in Atlanta, is vorig jaar gedeeltelijk verkocht. De resterende 858 huurwoningen zijn in februari j.l. verkocht. De totale portefeuille heeft 69,5 miljoen dollar en een Equity Multiple voor de investeerders van circa 1,75 opgebracht.

Nieuwe woningen in Nashville, Tennessee

Vanwege de goede vooruitzichten voor de huurmarkt en relatief lage bouwkosten blijft Westplan, net als in 2013 en 2014, in 2015 zeer selectief nieuwbouwmogelijkheden zien. Het is goedkoper om zelf te ontwikkelen dan bestaande complexen te kopen. sportfogadás ingyen kezdőtőke Begin maart zal Westplan starten met de bouw van 322 huurwoningen in Nashville, Tennessee.

Taco Ulrich benadrukt dat de positieve dynamiek van de Amerikaanse huurwoningmarkt niet te vergelijken is met de Amerikaanse koopwoningmarkt. Alhoewel de koopwoningmarkt in Amerika langzaam verbetert, is er nog steeds geen sprake van een echt herstel terwijl de vraag naar huurwoningen blijft toenemen.

Vooruitzichten 

Westplan zal zich de komende 12 maanden verder blijven richten op de ontwikkeling en bouw van nieuwe huurwoningen in het zuidoosten van de VS en is momenteel bezig met veelbelovende projecten in Savannah, Charlotte en Ponte Vedra. “De vooruitzichten in het 20e jaar van ons bestaan zijn goed”, volgens een opgewekte Ulrich.

Het complex Westplan Highland Apartments (Atlanta, Georgia) in aanbouw.

Over Westplan Investors

Westplan is een Nederlands-Amerikaans bedrijf dat door gedreven ondernemers wordt gerund. Met kantoren in Lisse en Atlanta richten wij ons op investeringen in de Amerikaanse huurwoningmarkt. In totaal bezit Westplan 5.404 huurwoningen, 1.542 woningen die in aanbouw zijn en circa 92. online nyerőgépes játékok ingyen kockás 000 m2 commercieel vastgoed in de VS. tippmix eredmenyek

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick van Harderwijk of Taco Ulrich op telefoonnummer 0252-433455 of info@westplan.nl.

Door Redactie | Gepubliceerd op 25 februari 2015

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email