Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Westplan kondigt 55e fonds aan

SNS WestplanInvesteringsmaatschappij Westplan heeft haar 55e fonds bekend gemaakt. Onder de naam Accent Cheshire Bridge wordt er een investering gemaakt in de aanleg van 437 nieuwe huurwoningen aan beide kanten van de Cheshire Bridge Road in Atlanta.

De locatie is gecentreerd tussen de drie belangrijkste economische gebieden in de stad – Downtown, Midtown en Buckhead – en is om deze reden zeer gewild. Wanneer de woningen zijn afgeleverd en huurders gevonden zijn, zal er naar een koper worden gezocht voor het volledige complex.

Naar schatting bedraagt de looptijd van het fonds 3 jaar. Westplan zal zelf een bedrag van 27 miljoen dollar in het fonds beleggen.

Volgens Taco Ulrich, directeur van Westplan, sluit het complex aan op het soort woonruimte waar mensen in Atlanta naar op zoek zijn. De lokale economie zit in een lift waardoor de bevolkingsgroei en werkgelegenheid toe neemt. Het vastgoed speelt in op de behoefte van huurders om voor een betaalbare manier in de stad met alle faciliteiten en hun werk te wonen. De woningen voldoen aan het “work and play” principe.

Het animo voor het fonds is groot en verschillende bekende partijen hebben toegezegd in het fonds te investeren. Er zal volgens de planning aan het bouwen van het complex begonnen worden.

 

Door Redactie | Gepubliceerd op 2 oktober 2016

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email