Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Westplan boekt wederom goed rendement voor beleggers

Westplan heeft succesvol 530 huurappartementen verkocht met een winst van ruim $22 miljoen. Dit is de derde succesvolle Dunwoody-Station-apartment-01exit voor beleggers van Westplan dit jaar, na eerder appartementencomplex “Steeplechase” en winkelcentrum “Fountain Oaks”.

Dit appartementencomplex “Dunwoody Station” werd in 2009 tijdens het dieptepunt van de crisis voor $50.025.000 gekocht. Nu heeft Westplan het verkocht voor $73.000.000. Dit betekent voor onze investeerders een rendement per jaar van 33,9% IRR op projectniveau.

Directeur van Westplan, Taco Ulrich: “In het zuiden van de VS zijn de ontwikkelingen enorm positief. Na gepaste terughoudendheid tijdens de crisisjaren zijn wij nu weer in staat om onze portefeuille te herschikken. Naast goede kansen voor nieuwbouw van huurwoningen, hoort winst nemen daar ook bij. Daarmee kunnen we een goed tot zeer goed rendement bieden aan onze investeerders”.

Over Westplan Investors

Westplan is een Nederlands-Amerikaans bedrijf dat door gedreven ondernemers wordt gerund. Met kantoren in Lisse en Atlanta richten wij ons op investeringen in de Amerikaanse huurwoningmarkt. Met een portefeuille onder beheer van 8846 huurwoningen en een waarde van circa $ 1 miljard is Westplan marktleider in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick van Harderwijk of Taco Ulrich op telefoonnummer 0252-433455 of info@westplan.nl

Door Redactie | Gepubliceerd op 19 juli 2013