Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Verwey Vastgoed: Omgedraaide nieuwe werken goed voor gebruiker en belegger

Staalbankiers heeft het property management van de winkel- en kantorenportefeuille uitbesteed aan Verwey Vastgoed. De stomerijfinanciële instelling wil zich weer gaan richten op haar kerntaken. “Vastgoedmanagement valt daar niet meer onder. Staalbankiers heeft een tender uitgevoerd en daar zijn wij samen met MVGM, die de woningportefeuille gaat beheren, uitgerold”, aldus Verwey-directeur Bert van Lunteren.

Verwey heeft inmiddels 1,7 miljoen vierkante meter in portefeuille en werkt voor 30 partijen. “Wij vinden het altijd leuk om een nieuwe klant te verwelkomen”, aldus van Lunteren over Staalbankiers. Hij vertelt dat prijs steeds vaker een ondergeschikte rol speelt in de wereld van het property management. Opdrachtgevers willen meer en gaan voor kwaliteit. “Kantoren moeten gevuld blijven. De relatie huurder/verhuurder verandert ingrijpend. De gebruikers van kantoren, winkelcentra en woongebouwen worden veel meer gezien als hotelgasten die ontzorgt dienen te worden. Dit kan door het leveren van aanvullende diensten”, aldus Van Lunteren.

Hij noemt deze vorm van ontzorging van kantoorgebruikers het omgedraaide nieuwe werken. “Veel werknemers werken thuis zodat ze een pakketje in ontvangst kunnen nemen of tussendoor even snel naar de stomerij kunnen. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze diensten op kantoor geleverd worden. Geef je pak af bij de receptie en de volgende dag kun je hem daar ook weer gestoomd en al ophalen. Ook pakketten kunnen in ontvangst worden genomen of de auto gewassen. Er zijn tal van dit soort diensten te bedenken die het leven van de werknemers op kantoor een stuk gemakkelijker maakt. Daar heeft de vastgoedeigenaar ook profijt van. Die krijgt dan niet zo snel te maken met huurders die minder vierkante meters nodig hebben omdat de werknemers allemaal thuis zitten. Wij kunnen het op kantoor zitten een stuk aantrekkelijker maken.”

Van Lunteren merkt op dat de concurrentie op het gebied van vastgoedmanagement groeit. “Het zijn vooral nieuwe spelers  met andere achtergrond die zich op de markt begeven. Bouwbedrijven die een stuk onderhoud naar zich toetrekken bijvoorbeeld. Wij blijven niet stilzitten. Naast onze kerntaak property management ontwikkelen en rollen wij nieuwe diensten uit die sterk inspelen op de specifieke wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers.”

Door Redactie | Gepubliceerd op 23 oktober 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email