Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Jan van der Wel

Foto van Jan van der Wel Jan van der Wel heeft tientallen jaren ervaring bij verschillende (vastgoed)banken en financiële instellingen. Hij bekleedde er diverse commerciële en leidinggevende functies in vastgoedbeleggingen,-financiering en in corporate banking. Na afronding van zijn opleiding Master of Financial Planning aan de Erasmus in 2008 richt hij zich als zelfstandige praktijk vooral op 'Het nemen van financiële beslissingen" door de particulier, ZZP-er, of de DGA. Of het nu om de planning gaat van iemands inkomen of pensioenvoorziening, de consequenties van de aankoop van een huis, een (vastgoed)beleggingsstrategie, estate planning, de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid of van een overlijden. Zijn uitgebreide vastgoedexpertise komt hem dagelijks van pas bij vragen over beleggingen. Zijn credo is 'Geld maakt niet gelukkig', maar als je weet waar je financieel aan toe bent, dan geeft je dat de rust om aan je levensgeluk te werken. Zijn ambitie is om daar een flinke steen aan bij te dragen. Zijn e-mailadres is: j.van.der.wel@yourfinancials.nl en website: www.yourfinancials.nl.
 
 
Meer artikelen van Jan van der Wel

Vastgoedvergelijker presenteert columnist Jan van der Wel

Jan van der Wel heeft tientallen jaren ervaring bij verschillende (vastgoed)banken en financiële instellingen. Hij bekleedde er diverse commerciële en leidinggevende functies in vastgoedbeleggingen,-financiering en in corporate banking.
Na afronding van zijn opleiding Master of Financial Planning aan de Erasmus in 2008 richt hij zich als zelfstandige praktijk vooral op ‘Het nemen van financiële beslissingen” door de particulier, ZZP-er, of de DGA. Of het nu om de planning gaat van iemands inkomen of pensioenvoorziening, de consequenties van de aankoop van een huis, een (vastgoed)beleggingsstrategie, estate planning, de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid of van een overlijden. Zijn uitgebreide vastgoedexpertise komt hem dagelijks van pas bij vragen over beleggingen. Zijn credo is ‘Geld maakt niet gelukkig’, maar als je weet waar je financieel aan toe bent, dan geeft je dat de rust om aan je levensgeluk te werken. Zijn ambitie is om daar een flinke steen aan bij te dragen. Zijn e-mailadres is: j.van.der.wel@yourfinancials.nl en website: www.yourfinancials.nl.

Door Jan van der Wel | Gepubliceerd op 11 november 2010