Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Nick Blom

Foto van Nick Blom Nick Blom is na zijn HBO Makelaardij opleiding, begonnen als woning makelaar in Amsterdam. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar een van de grootste aanbieders van niet-beursgenoteerd vastgoedfondsen van Nederland. Daar is hij gestart als vastgoedmanager (beheer) en uiteindelijk is hij verantwoordelijk geweest voor een commerciële afdeling gericht op particuliere beleggers. Sinds 2009 is Nick directeur van Vastgoedvergelijker.nl en hoofdredacteur van het maandelijkse Vastgoedvergelijker.nl E-magazine.
 
 
Meer artikelen van Nick Blom

Vastgoedvergelijker.nl E-magazine November.

Na de introductie vorige maand van het Vastgoedvergelijker.nl handelsplatform, Participatieaanbod.nl staat er deze maand weer een uitzonderlijke introductie gepland voor de vastgoedfondsensector.

Onze zeer gewaardeerde columnist Gerdo de Jager, directeur van Beurswaage Fondsanalisten start samen met Scope Group een onafhankelijke rating voor niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Daardoor krijgen beleggers en intermediairs een uniek handvat om niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingen te selecteren. Uiteraard zult u de ratings ook op Vastgoedvergelijker.nl en in ons E-magazine zien terugkomen. Gerdo geeft later in dit E-magazine uitleg wat we van de rating mogen verwachten.

We starten zoals u van ons gewend bent met het korte nieuws van de afgelopen maand en gaan daarna in gesprek met Manfred Kuhl, directievoorzitter van Holland Immo Group over Winkelvastgoedfonds Duitsland 5 NV.

Met Rob van Gool, directeur Winkelvastgoed bij Annexum bespreken we Winkelhart Lelystad CV.

Verder gaan we op bezoek bij Duinweide Investeringen NV om meer te weten te komen over Groenewijck Vastgoed CV.

En worden we uitgebreid ingelicht door de directeuren van Neddex over Neddex vastgoedfonds XIV CV.

Ook deze maand ontbreekt John Kuik, directeur van de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen niet, met alweer zijn negende aandachtspunt: ‘beleggers hebben geen serieuze vorm van zeggenschap of mogelijkheden om in te grijpen als dat wenselijk zou zijn’.

ECC Invest geeft u nog een update van de ontwikkelingen van hun project in Thailand en we sluiten dit magazine af met het eerste research artikel van Scope Netherlands.

Door Nick Blom | Gepubliceerd op 3 november 2011