Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Nick Blom

Foto van Nick Blom Nick Blom is na zijn HBO Makelaardij opleiding, begonnen als woning makelaar in Amsterdam. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar een van de grootste aanbieders van niet-beursgenoteerd vastgoedfondsen van Nederland. Daar is hij gestart als vastgoedmanager (beheer) en uiteindelijk is hij verantwoordelijk geweest voor een commerciële afdeling gericht op particuliere beleggers. Sinds 2009 is Nick directeur van Vastgoedvergelijker.nl en hoofdredacteur van het maandelijkse Vastgoedvergelijker.nl E-magazine.
 
 
Meer artikelen van Nick Blom

Vastgoedvergelijker.nl E-magazine December

Het Vastgoedvergelijker.nl E-magazine van deze maand staat, zoals u mag verwachten, weer boordevol nieuws, research, columns en bedrijfsreportages.

Om te beginnen maken we de genomineerden voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder 2011 Publieksprijs bekend. Wij roepen u dan ook op om massaal te stemmen op uw aanbieder. Wie komt er als beste uit de bus? Afgelopen jaar won Kadans Vastgoed! Zal dat dit jaar weer zo zijn of gaat een andere aanbieder er met de prijs vandoor. Het goede aan deze Award is dat u beslist. Hoe tevreden bent u met uw vastgoedfondsaanbieder? Dat is waar het bij deze Award omdraait! 

Verder in het magazine: Arjan Endhoven van BDO Accountants gaat met ons dieper in op de herinvesteringsreserve en de aanwending hiervan. Op dit moment zijn er een aantal fondsen in de markt die aan de aanwendingscriteria kunnen voldoen.

Daarnaast het opmerkelijke nieuws dat Annexum en Homburg Capital hun krachten bundelen. Waarom ze dit doen leest u verderop in dit magazine.

De AFM heeft een checklist opgesteld waar vastgoedbeleggers op moeten letten bij het investeren in vastgoed. Deze checklist wilden wij u uiteraard niet onthouden.

Verder geeft John Kuik, directeur van de STV, ons deze maand zijn tiende en laatste aandachtspunt waar de vastgoedbelegger op moet letten voordat hij in een vastgoedfonds investeert: Beleggen in een nieuw of bestaand vastgoedfonds. Ik wil de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen en met name John Kuik hartelijk danken voor hun bijdrage de afgelopen tien edities van het Vastgoedvergelijker.nl E-magazine.

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur Vastgoedjournaal geeft zijn mening over de samenwerking tussen Annexum en Homburg Capital.

Tot slot legt Scope u uit hoe u naar de rating van een vastgoedfonds moet kijken.

Klik hier voor het Vastgoedvergelijker.nl E-magazine

Door Nick Blom | Gepubliceerd op 7 december 2011