Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Vastgoedvergelijker E-magazine Februari online!

Het Vastgoedvergelijker.nl E-magazine van deze maand staat, zoals u mag verwachten, weer boordevol met nieuws, research, columns en bedrijfsreportages.

We gaan op bezoek bij Huib Boissevain (Annexum) en Harm Scholte (Homburg Capital) en spreken over de nieuwe samenwerking.

Met ECC Invest directeur Martin van Lieburg kijken we naar de ontwikkelingen in Thailand.

BDO directeur Arjan Endhoven vervolgt zijn artikel van vorige maand: Fiscale kansen en aandachtspunten in de huidige vastgoedmarkt.

Mocht u nog niet gestemd hebben op uw vastgoedfondsaanbieder dan vragen wij u dit alsnog te doen. Wie komt er als beste uit de bus? Afgelopen jaar won Kadans Vastgoed. Zal dat dit jaar weer zo zijn of gaat een andere aanbieder er met de prijs vandoor. Hoe tevreden bent u met uw vastgoedfondsaanbieder? Dat is waar het bij deze award omdraait!

Klik hier om uw stem uit te brengen

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur Vastgoedjournaal vraagt zich in zijn column af of de vastgoedfondsen nog wel banken nodig hebben

Wilt u weten wat er zich precies in de vastgoedfondsensector afspeelt neemt u dan contact of meldt u dan aan voor het vastgoedfondsendebat.

Tot slot verwacht Scope een uitdagend jaar voor de vastgoedmarkt.

Klik hier om het E-magazine te bekijken

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 februari 2012