Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Timeless Investments neemt aandelen over van Bouwfonds Real Estate Investment Management

Timeless Investments B.V. heeft per 18 maart 2011 de aandelen in StoneBridge Investments B.V. overgenomen van Bouwfonds Real Estate Investment Management B.V. Tevens zal Timeless in de komende maanden de aandelen in de Amerikaanse vastgoedontwikkelaar ZOM van Bouwfonds REIM overnemen. De samenwerking tussen Bouwfonds REIM en Timeless zal binnen de Amerikaanse property manager ZRS, met 22.000 appartementen onder beheer in de staten Florida, Texas, Virginia, Illinois en Georgia, wel gecontinueerd worden alsook binnen een aantal andere gezamenlijke beleggingen in de Verenigde Staten.

Na een jarenlange en vruchtbare samenwerking, gaan partijen ieder hun eigen weg als logisch gevolg van de veranderde markt. Gesteund door de jarenlange expertise binnen zowel ZOM als StoneBridge ziet Timeless, als oudste aandeelhouder van ZOM en StoneBridge, grote kansen in de huidige markt op zowel het gebied van bestaande woningbeleggingen in alsook (her)ontwikkeling van appartementen.

StoneBridge is ruim 15 jaar actief op het gebied van initiëren, structureren en beheren van vastgoedfondsen met Amerikaanse (huur)woningen voor Nederlandse particuliere beleggers. StoneBridge heeft recent, in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren bv, succesvol het fonds geplaatst dat belegt in appartementencomplex ‘Brooklawn’ in de buurt van Washington, D.C. Bouwfonds REIM zal vanaf heden zelfstandig Amerikaanse beleggingsfondsen voor particuliere beleggers initiëren en plaatsen.In het kader van de aandeelhouderswijziging is de heer drs. R.A. Baltus RA per 18 maart 2011 benoemd tot statutair directeur van StoneBridge naast de heer C.F.W. Brüggen MRE. De heer ir. R. Smeehuijzen MRE is op dezelfde datum teruggetreden als statutair directeur.

Door Redactie | Gepubliceerd op 18 maart 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email