Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Synvest German RealEstate Fund NV koopt eerste object

Participatiefondsaanbieder SynVest heeft voor ruim €6 mln haar eerste wijkwinkelcentrum in Wolgast in Duitsland aangekocht. Het object is bestemd voor het SynVest German RealEstate Fund NV.

De directie van SynVest in een commentaar: “Door de goede funding, welke in november is gerealiseerd, hebben wij tegen gunstige voorwaarden het eerste object voor het Duitse Fonds kunnen aankopen. Zoals het er nu naar uitziet zal in december ook de aankoop van het 2e object volgen.”

De eerste aankoop betreft een wijkwinkelcentrum met 22 winkels met als hoofdhuurder Edeka Supermarkten met huurcontract tot 2020. In het complex bevinden zich ook 95 zorgwoningen, welke verhuurd zijn aan de Volkssolidaritat, en een kinderdagverblijf. Dit winkelcentrum is gelegen in de Noord-Duitse plaats Wolgast aan de toegangspoort tot het populaire vakantie-eiland Usedom.

Totaal betreft dit 9.653 m2 aan verhuuraardoppervlak met een huursom van circa €690.000 per jaar. De aankoopsom inclusief kosten bedraagt €6,37 miljoen. De hypotheekrente is voor 7 jaar vastgezet tegen 4,2% en er zal 3% per jaar worden afgelost op deze banklening.

Door Redactie | Gepubliceerd op 19 december 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email