Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

StoneBridge verkoopt appartementencomplex ‘The Monarch’ voor recordprijs

Recent is voor $100.000.000 het appartementencomplex ‘The Monarch’ verkocht door ZOM Austin I, LP. Dit resultaat is een recordbedrag voor een appartementencomplex in Texas. The Monarch is een woontoren bestaande uit 29 verdiepingen gelegen in Austin, Texas. Het gebouw bevat naast 305 luxe appartementen circa 880 m2 winkelruimte. Door de verkoop wordt er een jaarlijks rendement gerealiseerd dat varieert tussen de 4,5% en 5% per jaar, gedurende een beleggingsperiode van 5,2 jaar.

StoneBridge is tevreden met het behaalde resultaat voor haar investeerders gezien de significante veranderingen in de marktomstandigheden sinds de aanvang van het project in mei 2006. StoneBridge Investments (StoneBridge) vormt samen met de aan haar gelieerde ondernemingen ZOM Development (ZOM) en ZOM Residential Services Management (ZRS) een groep die gespecialiseerd is in alle vastgoeddisciplines binnen de huurwoningmarkt in de Verenigde Staten.

De groep heeft meer dan 500 medewerkers en kantoren in Den Haag, Washington, D.C., Florida en Texas. In de afgelopen 20 jaar is er voor $1.5 miljard aan projecten ontwikkeld, aangekocht en beheerd via fondsen waarin voornamelijk Nederlandse particuliere en institutionele partijen beleggen. ZRS Management, het vastgoedbeheerbedrijf, heeft momenteel 22.000 appartementen onder beheer.

Door Redactie | Gepubliceerd op 3 augustus 2011