Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

STEUN: Orange Babies Kerstkaartenactie van Annexum

Net als vorig jaar houdt Annexum opnieuw een bijzondere kerstkaartenactie waarbij Annexum voor iedere bestelde set kerstkaarten een donatie zal doen aan een goed doel. Voor dit jaar is gekozen om Orange Babies te steunen. De kerstkaarten zijn kosteloos op de website van Annexum (www.dmfkerstkaarten.nl ) te bestellen waarbij per bestelde set van 10 kerstkaarten Annexum via haar microkredietenfonds Dutch Microfund een donatie zal doen van €1.

Het goede doel voor Annexum dit jaar, Orange Babies, ondersteunt zwangere vrouwen en hun baby’s in Afrika die besmet zijn met het hiv-virus of er direct mee te maken hebben. Op dit moment zijn er al 5476 setjes kerstkaarten aangevraagd en zijn er 115 ‘tweets’ hierover op Twitter geplaatst. Annexum zal maximaal €15.000 gaan doneren.

Annexum beheert inmiddels een fondsvermogen van ruim €1,1 mrd in 28 besloten fondsen waarvan €332 mln eigen vermogen van merendeels particuliere beleggers. Behalve vastgoedcv’s, het niet-genoteerde Vastgoed Fundament Fonds heeft Annexum een investeringsfonds in hotels, een aantal supermarktfondsen en het eerder genoemde Dutch Microfund dat microkredieten verstrekt aan ondernemingen in ontwikkelingslanden.

Door Redactie | Gepubliceerd op 15 december 2010