Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Sectie5 Investments koopt winkelcentrum De Drossaard in Uden

Als één van de weinige participatiefondsaanbieders is Sectie5 Investments NV zeer actief met het plaatsen van vastgoedcv’s. Nu heeft het in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren op 16 mei vastgoedbeleggingsfonds Elzenstede Vastgoed CV opgericht en hiervoor winkelcentrum De Drossaard in Uden verworven.

Het wijkwinkelcentrum heeft naast een langjarig verhuurde Jumbo-supermarkt (negen jaar) van bijna 2.000 m2 een mix van dagwinkels, waaronder een slijterij, een drogist, een slager, een viswinkel, een bakker en een bloemist. Hierdoor wordt in een compleet aanbod van dagelijkse behoeften voorzien in een uitstekend verzorgingsgebied.

De aankoop – kosten €7,25 mln kosten koper – is conform de strategie van Sectie5 om een portefeuille op te bouwen met supermarkten en winkelcentra. Elzenstede Vastgoed CV is het achttiende fonds dat Sectie5 opricht. De beleggingsportefeuille is gegroeid naar €220 mln.

Als vastgoedfinancier treedt FGH Bank op. Namens Sectie5 trad Deloitte op als fiscaal adviseur en AKD advocaten en notarissen als juridisch adviseur en notaris. Het winkelcentrum werd getaxeerd door Cushman & Wakefield. Namens verkopers, particuliere beleggers, trad DK Makelaars op als verkopend makelaar.

Door Redactie | Gepubliceerd op 18 mei 2012