Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

SCOPE waardeert management Annexum met hoogste Nederlandse Management Rating

SCOPE, een internationaal toonaangevende ‘rating agency’, heeft na het afnemen van een zogenaamde Management Rating Huib_Boissevainde Nederlandse fondsenaanbieder Annexum met een cijfernotatie A gewaardeerd. Annexum toont hiermee aan te beschikken over een hoog kwaliteitsniveau. Het ratingbureau evalueerde in 2012 meer dan 1200 miljard euro aan assets in meer dan 18 landen. De A-status werd aan Annexum onder meer verleend vanwege haar hoge kwaliteit op het gebied van project- en risicomanagement, fonds- en vastgoedmanagement, innovatie, klantgerichtheid en de actuele overall performance van het fondshuis. 

Transparantie
Gerdo de Jager, SCOPE licht toe: “We hebben meerder aanbieders in Nederland onder de loep genomen en kunnen aangeven dat we het bijzonder prettig vonden hoe bereidwillig Annexum was om openheid van zaken te geven over haar bedrijfprocessen. Duidelijk is dat klantgerichtheid en transparantie bij hen hoog in het vaandel staan. Het feit dat we na onze evaluatie Annexum een A-status hebben gegeven is niet niks. Onze analyse-maatstaven zijn streng en ondanks dat we ongelofelijk veel bedrijven onderzoeken, komt een status in de A-regionen niet regelmatig voor in onze managementrapporten.”

Hard werken
Huib Boissevain, CEO Annexum vult aan: “We hebben in ons vakgebied nog steeds te maken met uitdagende omstandigheden. Maar door hard te werken, creatieve oplossingen te zoeken en vooral transparant te zijn richting onze beleggers zijn we in staat om de kansen in de markt zoveel mogelijk te benutten. Natuurlijk zijn we trots dat ons harde werk opvalt en door een onafhankelijke partij beloond wordt met de hoogste waardering die ze in Nederland hebben gegeven.”

Een voor publicatie beschikbare versie van de management-rating van Annexum wordt over drie weken op de website van Annexum gepubliceerd.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft ruim € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 35 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het verhuurconcept FlexOffiZ.

www.annexum.nlwww.flexoffiz.nlhttp://twitter.com/annexum_huib

Over SCOPE

Met 1.200 miljard euro aan in 2011 geanalyseerde activa is SCOPE hét leidende onafhankelijke Europese ratingbureau. Het concern is gespecialiseerd in de rating van ondernemingen, obligaties, beleggingsfondsen en certificaten. Met haar diensten ondersteunt het agentschap meer dan 900 financiële instellingen uit 18 landen bij de toekenning van kredieten, de selectie en controle van investeringen en risicomonitoring van hun portfolio’s.

www.scope-group.com 

Door Redactie | Gepubliceerd op 8 februari 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email