Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Scope Award voor parkeerfonds van Bouwfonds REIM

Op 22 november jl. werden in Berlijn voor de achtste keer de Scope Investment Awards uitgereikt. Deze prijzen worden ratingbureau. Met het nieuwe Duitse jaarlijks uitgegeven door Scope, een onafhankelijk Europees vastgoedbeleggingsfonds Bouwfonds Private Dutch Parking Fund I heeft Bouwfonds REIM de Scope Investment Award 2012 ontvangen in de categorie Innovatie.

Hierbij waren vijf factoren doorslaggevend voor de jury: productkwaliteit, transparantie, continuïteit, innovatiekracht en strategische visie. Jaap Gillis, CEO van Bouwfonds REIM, ziet in de prijs een bevestiging van het feit dat Bouwfonds REIM ook in mindere tijden in staat is onderscheidende fondsconcepten te initiëren en te plaatsen.

De Scope-jury lichtte haar beslissing als volgt toe: “Deze prijs voor Innovatie gaat naar een partij die de Duitse particuliere belegger voor het eerst de mogelijkheid biedt te beleggen in een niche segment in de vastgoedmarkt. De combinatie van overtuigende object specifieke kennis en het uitgebreide netwerk van een gevestigde marktspeler, vormen de grondslag voor de aantrekkelijkheid van het aangeboden fonds.”

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 december 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email