Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Samenwerking Annexum met Zazone rond pop-up shop in Stadshart Lelystad

Fondsaanbieder en vastgoedbeheerder Annexum heeft de handen ineen geslagen met Zazone, bemiddelaar en LelystadAnnexum2_1specialist in tijdelijke winkelruimte. Zazone heeft voor een pop-up shop in winkelcentrum Stadshart Lelystad een tijdelijke huurder gevonden. 

Daarmee is Annexum de eerste vastgoedbeheerder die met Zazone in zee is gegaan. Annexum zet een toekomstgerichte visie om in daden door een leeg winkelpand in het Stadshart Lelystad, een fondsbelegging van Annexum, als pop-up shop locatie aan te bieden. “Ook deze grote partij ziet dus de mogelijkheden en de kracht van de tijdelijke winkel. En terecht, zo blijkt! Binnen een week hadden we al een tijdelijke huurder gevonden”, zegt Margreet Feenstra, woordvoerder van Zazone.

Goed voor alle partijen

Feenstra: “Een pop-up shop geeft immers reuring in het winkelcentrum. En dat is goed voor alle winkeliers en voor het pand.” Overigens is Zazone momenteel in gesprek met een twintigtal pandeigenaren in heel Nederland, waaronder ook andere vastgoed beheerders. Nu de eerste beheerder positieve ervaringen heeft kunnen opdoen, verwacht Zazone meer grote partijen aan zich te kunnen binden.

Standaard formule

Sinds de start van Zazone is een goed werkende standaard formule ontwikkeld voor het realiseren van tijdelijke winkels via commerciële bemiddeling. “Inmiddels zijn 30 tijdelijke winkels gerealiseerd en met de drukste winkelmaanden van het jaar voor de deur, rolt het aantal nieuwe aanvragen van ondernemers in toenemende mate binnen”, constateert Feenstra. Zazone heeft inmiddels een grote database met belangstellenden, is de enige die in heel Nederland opereert, hanteert commerciële huurprijzen en neemt veel regelwerk voor verhuurders uit handen.

Meer over Zazone, klik HIER.

Door Redactie | Gepubliceerd op 15 september 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email