Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Renpart Vastgoed Holding IX NV koopt supermarkt

Renpart Vastgoed Holding IX NV heeft een koopovereenkomst gesloten met Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling Noord over de aankoop van de in aanbouw zijnde supermarkt aan de Reitdiephaven te Groningen. De oplevering vindt naar verwachting plaats begin 2012.

Reitdiephaven is onderdeel van de uitbreidingslocatie Reitdiep aan de noordwestkant van de stad Groningen en maakt onderdeel uit van een groter plangebied met voornamelijk woningen. Naast circa 950 m2 aanvullende winkels is tevens een volumineuze watersportwinkel met bovenliggende kantoren en een jachthaven ontwikkeld. Het object bevindt zich aan deze nieuw aangelegde binnenhaven. De vloeroppervlakte bedraagt circa 2.320 m2 BVO met een naaastgelegen eigen parkeerterrein met 79 plaatsen. In de directe omgeving bevinden zich tevens meerdere vrij toegankelijke parkeerterreinen.

De supermarkt zal bij oplevering voor een periode van vijftien jaar volledig worden verhuurd aan Jumbo Supermarkten B.V., de op twee na grootste supermarktketen van Nederland met ruim 200 winkels en een omzet van € 1.770 miljoen (in 2010). De vrij op naam koopprijs bedraagt € 5.670.000. De aanvangshuurprijs zal € 381.500 per jaar bedragen. Hiermee komt het bruto aanvangsrendement vrij op naam uit op 6,7%.

Renpart Vastgoed Holding IX NV is opgericht eind 2009 en heeft een groei doelstelling door het uitgeven van meerdere emissies.


Door Redactie | Gepubliceerd op 13 april 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email