Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Plaatsing aandelen Palmer Capital Emerging Europe Property Fund N.V. succesvol afgerond

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund N.V. (Property Fund) heeft de op 27 augustus aangekondigde plaatsing Palmer_Capitalvan maximaal 100.000 aandelen succesvol afgerond. 98.977 aandelen zijn geplaatst tegen een gemiddelde koers van EUR 6,53 per aandeel. Het grootste gedeelte hiervan is onderhands geplaatst. Door deze uitgifte neemt het aandelenkapitaal van het Property Fund toe met 7,39% tot 1.438.704 aandelen.

De plaatsing van de aandelen brengt het Property Fund weer een stap verder in de uitvoering van de herstructurering zoals gepresenteerd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 19 juni 2014.

Op korte termijn wordt gestart met de plaatsing van de converteerbare obligatie. Van het totaal te plaatsen bedrag van EUR 2,49 miljoen is inmiddels een commitment voor EUR 1 miljoen ontvangen. De directie verwacht de plaatsing van de converteerbare obligatie voor het einde van het jaar succesvol af te kunnen ronden.

Hervatting dividendbetaling

Door de herstructurering komen middelen beschikbaar om de uitkering van jaarlijks dividend aan aandeelhouders van het Property Fund te hervatten.

Door Redactie | Gepubliceerd op 14 september 2014