Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Particuliere belegger Daelmans Vastgoed doet ook mee met StiVAD

StiVAD (Stichting Vastgoeddata) breidt verder uit door de toetreding van Daelmans Vastgoed, een van de grotere particuliere beleggers in Nederland. StiVAD heeft tot doel om transparantie op de vastgoedmarkten te bevorderen. Dit gebeurt onder andere door het vullen van een landelijk register met beleggingstransacties. Deelnemers in StiVAD zien de beschikbaarheid van marktreferenties als noodzakelijk voor het onderbouwen en valideren van vastgoedwaarderingen. 

Daelmans Vastgoed is ruim 30 jaar een gevestigde naam in de wereld van onroerend goed. Met verantwoorde beleggingen heeft het familiebedrijf een gevarieerde portefeuille opgebouwd die inmiddels meer dan 2.500 eenheden in Nederland, België en Duitsland omvat. “Daelmans ondersteunt verdere professionalisering van het waarderen van vastgoed en verbeterde transparantie op de vastgoedmarkten. Mede in samenwerking met institutionele beleggers en corporaties, hopen wij als particuliere belegger hieraan te kunnen bijdragen. Ook voor particuliere beleggers is het van groot belang om te blijven werken aan een aantrekkelijke vastgoedbeleggingsmarkt”, aldus Ellen Daelmans, directeur van Daelmans Vastgoed.

StiVAD heeft momenteel 26 deelnemers waaronder institutionele en particuliere beleggers en de grootste taxatiebureau’s. Vanaf begin 2011 zijn er 493 beleggingstransacties gemeld met een transactievolume van ruim € 4,1 miljard. Hun marktaandeel is daarmee ruim 20%. “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Daelmans. Wij hechten zeer veel waarde aan het deelnemerschap van particuliere beleggers. Daelmans kiest duidelijk voor meer markttransparantie en de positieve lange termijn effecten op de markt”, aldus René Vierkant, voorzitter van het bestuur van StiVAD.

Door Redactie | Gepubliceerd op 16 augustus 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly