Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Particuliere belegger Ashedene zet in op bedrijventerrein in Nijmegen

Op bedrijventerrein Winkelsteeg in Nijmegen gaat particuliere beleggers Ashendene kantoren en bedrijfshallen slopen en de skyscrapersgrond herontwikkelen.

De kavels tot 5 hectare zijn gelegen op de hoek van de Gerstweg en de St. Teunismolenweg tegenover NXP semiconductors, NovioTechCampus en het beeldbepalende kantoorgebouw 52 degrees. NovioTech Campus richt zich op kennisintensieve sectoren zoals semi-conductors, life sciences en health. Alles op loopafstand van het nieuwe treinstation Nijmegen Goffert.

De kavels hebben de bestemming bedrijfsdoeleinden met milieucategorie 2, 3 en 4 (onder voorwaarden uit te breiden naar 5) met bebouwing tot 20 meter hoog

Nijmegen heeft 160.000 inwoners en een relatief jonge beroepsbevolking, waarvan meer dan de helft een hogere opleiding heeft gevolgd. Nijmegen ligt centraal ten opzichte van belangrijke economische regio’s: de Randstad, Noord Brabant en het Ruhrgebied. Nijmegen heeft een eigen universiteit, de Radboud Universiteit, evenals een hogeschool en het Universitair Medisch Centrum St Radboud. Het ligt binnen de periferie van de Health Valley en in de nabijheid van de Universiteit Wageningen. Gezondheidszorg is één van de grotere werkgevers, niet in de laatste plaats vanwege de vele bedrijven in de medische technologie. In de regio Nijmegen zijn vijftig bedrijven in de halfgeleiderindustrie gevestigd, waarvan de meeste hoogwaardige kennisintensieve bedrijven zijn en de helft een eigen R&D-activiteit heeft.

Ashendene herontwikkelt commercieel vastgoed. Andere projecten: Binnenrotte en Weena te Rotterdam en Stepvelden en Stationsplein te Roosendaal.

Door Redactie | Gepubliceerd op 6 mei 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly