Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Overname Homburg Capital door Annexum gaat niet door

In november 2011 is de overname aangekondigd van Homburg Capital door Annexum. Onze redactie kreeg een persbericht binnen van Annexum dat de overname alsnog niet door gaat.

In het persbericht staat dat Homburg Capital andere plannen heeft met de onderneming, waarover de komende maanden nadere mededelingen worden gedaan. Vastgoedjournaal.nl heeft gesproken met Lilian ter Doest Commercieel Directeur van Annexum over deze onverwachte ontwikkeling. Zij gaf aan dat er de komende weken door Homburg meer naar buiten gebracht gaat worden over het afketsen van deze deal en dat er voorlopig geen mededelingen aan de pers worden gedaan. Lilian ter Doest kon wel vertellen dat de partijen in goed overleg besloten hebben af te zien van de overname.

Verder kwam Homburg Invest vandaag met cijfers naar buiten, in 2011 heeft de vastgoedonderneming een nettoverlies geleden van 276 miljoen euro.

Een jaar eerder eindigde het bedrijf voor 88,1 miljoen dollar in het rood. 888 كازينو De opbrengsten van het fonds zakten vorig jaar met ruim 4 procent naar 127,2 miljoen dollar.

Homburg Invest bevindt zich momenteel in surseance van betaling. Het bedrijf heeft tot en met 31 mei bescherming gekregen van de Canadese rechtbank tegen schuldeisers. In Amsterdam zit Homburg Invest op het zogenoemde strafbankje van beursbedrijf NYSE Euronext. بينجو لعبة

Homburg Invest is overigens een andere rechtspersoon dan Homburg Capital beide bedrijven zijn in het verleden opgericht door vastgoedondernemer Richard Homburg. لعبة البوكر مجانا

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 mei 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email