Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Ontwikkelaar Sustay zoekt woningbeleggers voor nieuw huurwoningconcept

Ontwikkelaar Sustay uit Utrecht heeft een nieuw duurzaam IDee woningconcept bedacht dat interessant kan zijn voor beleggingsprojecten van €2-5 mln. Sustay beschikt al over een aantal locaties hiervoor en zoekt dus hiervoor beleggers die hierin willen participeren.

Menno Schapendonk van Sustay: “De zich wijzigende condities op de woningmarkt bieden nieuwe kansen voor de vrije sector huurmarkt. Sustay heeft de IDee woning ontwikkeld en beschikt over een reeks aan aantrekkelijke locaties voor de realisatie van beleggingsprojecten met een omvang van € 2 tot € 5 mln. Nieuwe beleggers nodigen wij uit om te spreken over deze investeringen met een aantrekkelijk rendementsperspectief.”

Sustay is een jonge, gekwalificeerde initiatiefnemer die de IDee woning heeft ontwikkeld. De IDee woning is gebaseerd op een bouwmethode met een hoge mate van flexibiliteit qua plattegronden, kan qua gevelbeeld eenvoudig worden aangepast aan de omgevingseisen, voldoet aan de eigentijdse duurzaamheidseisen en heeft mede daardoor lage onderhoudslasten voor de eigenaar en lage energielasten voor de huurder.

“Tevens kunnen wij het beheer en onderhoud voor nader te bepalen termijnen voor u ontzorgen. En last-but-not-least de time to market van de woningen is zeer kort. Wij zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke en courante locaties om kleinschalige huur- en koopprojecten te realiseren met 10 – 25 woningen. De combinatie van plek en product maakt dat een goed huurniveau in het vooruitzicht kan worden gesteld, zeker ook in relatie tot de lage kosten voor ruimteverwarming en warm water. Dankzij de lage eigenaarslasten kan een aantrekkelijk rendement worden geboden”, aldus Schapendonk.

Door Redactie | Gepubliceerd op 31 mei 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email