Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

NSI verkoopt winkelcentrum ‘t Schoot aan private belegger

Een particuliere belegger heeft winkelcentrum ’t Schoot, gelegen aan de St. Trudostraat en Strijpsestraat te Eindhoven AH en portret 009verworven van NSI. Het object van ruim 3400 m2 werd vorige week al gemeld door NSI als één van de verkopen in 2012. NSI meldde hierbij al een bruto jaarhuur.

Het winkelcentrum bestaat uit circa 2.700 m2 en is verhuurd aan onder andere Albert Heijn, Etos, Blokker en een aantal dagwinkels. Daarnaast bevindt zich boven het winkelcentrum enkele bedrijfsruimten van in totaal circa 700 m2 welke gedeeltelijk zijn verhuurd. Het winkelcentrum is gelegen in de wijk Strijp en heeft een wijkverzorgend karakter. Winkelcentrum ’t Schoot heeft met de Albert Heijn supermarkt en naastgelegen Lidl de belangrijkste trekkersfunctie. De totale huuropbrengst per jaar bedraagt ruim €405.000.

De particuliere belegger werd voor deze verwerving inclusief due diligence en de herontwikkelingsvisie geadviseerd door WP Retail Development & Management BV. Voor de herontwikkeling zijn de particuliere belegger en WP Retail Development & Management een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

WP Retail Development & Management BV, het vastgoedbedrijf van Roderik Lϋschen en Gert-Jan Veldkamp, is de asset manager van WP Retail Invest CV en richt zich daarnaast op (her-)ontwikkeling van winkelvastgoed in opdracht van derden.

Door Redactie | Gepubliceerd op 22 januari 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly