Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Nieuwe huurwoningen in havenstad Savannah

Westplan Investors investeert $5.500.000 eigen vermogen in de ontwikkeling van 320 Class A Westplan_nieuwsbericht123huurwoningen in havenstad Savannah (GA). Voor de 3e keer werkt Westplan samen met Brand Properties: een ontwikkelaar met lokale connecties die bewezen heeft een goede neus te hebben voor interessante locaties. Dat Brand overtuigd is van Savannah blijkt ook uit de financiële commitment van $7M eigen vermogen in dit project.

Ligging

Het appartementencomplex met de naam Mariner Grove wordt ontwikkeld op circa 6 hectare grond aan de noordoostzijde van de stad. De zichtlocatie aan East President Steet ligt op circa 3 km van het “Historic Downtown”, oftewel het oude stadscentrum. Op 20 km afstand ligt Tybee Island Beach, het Atlantische strand van de stad dat populair is bij de inwoners van Savannah en toeristen.

Taco Ulrich, directeur Westplan: “Deze woningen bieden een betaalbaar alternatief voor huurders die dichtbij het centrum willen wonen en gebruik willen maken van eerste klas, moderne voorzieningen”.

Beperkt aanbod

Taco Ulrich: “Het aantal locaties om huurwoningen te bouwen in deze markt is zeer beperkt vanwege het geldende bestemmingsplan en de schaarste van beschikbare grond door het grote aantal waterrijke gebieden. Verder heeft Downtown Savannah een streng vergunningsbeleid door het historische karakter en zeer oude eikenbomen”.

Over Westplan Investors

Westplan is een Nederlands-Amerikaans bedrijf dat door gedreven ondernemers wordt gerund. Met kantoren in Lisse en Atlanta richten wij ons op investeringen in de Amerikaanse huurwoningmarkt. In totaal bezit Westplan 7.175 huurwoningen en circa 92.000 m2 commercieel vastgoed in de VS en zijn er
813 woningen in aanbouw. Dit jaar bestaat Westplan 20 jaar.

Door Redactie | Gepubliceerd op 16 juni 2015

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email