Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Na jaren van leegstand, gloort een hoopvolle toekomst voor bedrijventerrein IJsseloord II

Waar IJsseloord II enkele jaren geleden nog met veel leegstand kampte, is het de afgelopen jaren het best presterende LouwmanArnhembedrijventerrein van Arnhem en omgeving. Dat meldt Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars uit eigen onderzoek.

Zo’n drie à vier jaar terug zag het er somber uit op dit bedrijventerrein. Zo verliet Medtronic haar gebouw (9.000 m²) en verhuisde Atos Origin met 350 medewerkers naar het centrum. Ook de toekomst van Ballast Nedam en Vitens op IJsseloord 2 was toen erg onzeker.

Stuk positiever
Eind 2014 ziet alles er een stuk positiever uit. Deloitte trok in het gebouw van Ballast Nedam, Dekra kocht het voormalige Medtronic gebouw en bouwde daarnaast een nieuw laboratorium. Vitens verlengde haar huurovereenkomst en Vestas en Gazelle vestigden zich in bestaande gebouwen. Recent maakte Vivare bekend haar kantoren samen te voegen en zich ook te vestigen op IJsseloord 2. Daarnaast bouwen autodealer Louwman (foto) en de ambulancepost er op dit moment nieuwe gebouwen.

Jacco Vogelaar, bedrijfsmakelaar bij Strijbosch Thunnissen: “IJsseloord 2 is de enige echte snelweglocatie die we in Arnhem hebben. Daarnaast worden er steeds hogere eisen gesteld aan de uitstraling, zowel van de gebouwen als groenvoorzieningen. Deze duidelijke profilering blijkt haar vruchten af te werpen.”

Ook voor 2015 lijkt er voldoende animo voor de locatie te zijn, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de plannen van Bauhaus om een grote bouwmarkt te realiseren op de locatie.

Door Redactie | Gepubliceerd op 5 november 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email